Imorgon gäller det.

Hallojsan! Just nu sitter jag på norrtälje bliotek och väntar på min buss som går om en kvart ungefär. Har varit och skaffat det sist tills imorron. För det är imorron som det gäller, dagen som man längtar till varje år. Jul afton! Men det finns ju också en till dag på året som alla ser fram emot, ni vet nog vilken jag menar. JO ens alldeles egna dag, nämligen ens födelsedag. Min är det unger fär en månad kvar till. Man kan ju inte direkt säga att jag längtar. Det blir roligar om ett år när jag fyller 18. Jag tycker att 17 är en värdslig siffra. Varför ska man fylla 17 för? Det är ju helt onödigt. För det händer ju inget spec då, förutom att man blir lite äldre.

Men nu måste jag gå om kag ska hinna med min buss.


Hoppas på lite snö nu i denna juletid. Men jag skickar snöiga jul kramar iaf.
Snöiga kramar & pussar ifrån Fnatte. God jul!

Julgrans pyntning <3

Nu är det inte långt kvar till julafton och då måste man ju ha en julgran. Så idag blir det till att åka till farmor och klä julgranen. Just nu sitter jag i norrtälje på esplanaden och väntar på att mamma ska bli klar hos frissan och att farfar ska komma och hämta mig och granen som jag och min lille bror så duktigt har fixat. En riktigt snygg om jag får säga det själv.
Lite fakta av vad som hände igår; Tias med familj var hemma hos oss. Det var kul, det va ju så länge sen vi träffades. Hoppas att det blir snart igen. Vi kollade mest på MTv & hade det chill. Som Tias sa måste vi i "gänget" träffs snart, allt för länge sen nu. Det måste vi göra nåt åt. Ni vet redan vilka som menas med "gänget" så det behöver jag inte gå närmare in på.

Simma lungt nu i jule tid. Puss Fnatte <3<3

God Jul

Mitt första inlägg här. Hoppas att det blir en härlig tid. En tid med många skratt, tårar & ahha- upplevelser. Som vi skapar tillsammans. För det är just vad det hela handlar om, att vi delar allt vi har tillsammans och gör något ännu bättre utav det. Skrattar man tillsammans blir det roligar, gråter man tillsammans känns det bättre och upplever man många ahha upplavelser så för står man på ett helt annat sätt. 
Nu när det börjar lida emot jul så vad passar inte bättre än att skratta med någon du tycker om eller någon som det var längesen du träffade. Och ta det lungt i jul stressen det blir bra ialla fall. NI hinner med allt som ni tänk om ni bara tar det lungt. 

Till sist vill jag bara säga från mig till er en riktigt god jul!  

Välkommen till min nya blogg!

Hejsan och välkommen så här i jule tid. Min blogg kommer att handla om allt som vi delar tillsammans. Allt ifrån skratt till gråt, med andra ord olika känslor mellan himmel och jord som vi delar varje dag.

God Jul Önskar Fnatte <3<3

RSS 2.0