Posé humör igen




Jag vet att Fnatte ser lite skum ut, men det kan jag bjuda på.

Simma lungt pussar Fnatte <3<3<3

Fnatte

Fantte är på posé-humör och delar mde sig till er.  Pussar <3

Fnatte är på posé-humör och denna bild bjuder jag på.
Pussar <3<3

Kolla bloggen...

carpediem-beatrice.blogspot.com


Kolla in denna blogg! Den är fortfarande bara startad men den kommer att slå det vet jag. Så kolla in den nu och skriv en lycko hälsning. Så hoppas vi att Beatrice kommer att bli en toppen great bloggare.


Simma lungt pussar Fnatte <3<3

Ikväll blir det varmt........

Jag vet att ni alla har sett ifram emot att kolla film med mig och sjunga, framför allt så ska vi ju käka tårta. Ett måste när man fyller år. För 17 år blir det på söndag för mig. Tänk typ bara ett år kvar till 18. Nåt man sett ifram emot hela sitt liv och snart är man där. Men det känns inte så märkvärdigt. Ett år äldre ingen big deal.


Men nu ska jag försöka att jobba lite med en uppgift i engelska om Barack Obama.

Men vi höres, simma lungt pussar Fnatte <3<3

Snart smäller det........

Tjoho!

Nu så är det så att min värld har vänts upp och ner och blivit skumgummi rosa. En helt fantastisk känsla. Och allt är tackvare en alldeles underbar och söt person. Som har blivit en del av mitt liv igen. Ni kan nog förstå vad jag menar!! En alldeles härlig känsla.

Nu så är det snart webbdesign och vi ska lära oss mer om kodning, det är skit kul. Trodde aldrig att kodning kunde vara så kul, men man lär sig alltid något nytt.

På fredag kommer vi att ha sjukt kul. Med filmer, tårta och singstar. (och ni kommer inte därifrån förns ni har sjungit....hihihi) Alla vet mer detaljer. Pussar på er...... Älskar er alla lika mkt..... Förutom han som har vänt min värld, som jag älskar mest (men det tror jag att ni förstår) <3<3<3

Simma lungt.... Pussar Fnatte <3<3

Skolan på G igen

Nu var det ett tag sen igen. Och jag som hade som nyårslöfte att bli bättre på att skriva men jag får kämpa på, året är inte slut ännu. Har ett tag kvar. Så det ska nog gå att fixa på något sätt.
I skolan nu så går det någon rubiks kub mani. I alla fall i klassen och själv har man ju blivit indragen i det också. Det går inte en dag då man inte ser en kub i någons händer. Det är lite som ett missbruk, man blir lätt indragen och fast. Men även så har vi börjat med de nya kurserna (naturkunskap A och Webbdesign A). Natur är inte så kul men webbdesign är super kul, lätt något jag skulle kunna göra 24/7.

Men nu är det dax för att se premiären på kanal 5:s nya serie om "Arga Snickaren". Det kan vara kul eftersom att pappa är snickare. Men inte bara därför, har ni hört något galaner än "Arga Snickaern"?

Simma lungt! Och behåll flytvästen! See you long puss Fnatte <3<3

Jul lovet är över.....

Så nu var det ett tag sen jag skrev, jag har nämlligen haft ett litet jul lov i Kläppen. Så det har vart fullt upp. Till och börja med så var det julklapps utdelning i klassen. Det var kul, fick en bok med en massa olika ihop klippta och fixade löpsedlar. Så att de vart totalt konstiga. Rolig vart det att läs dem. Till och med så var det fyra st. som inte var fixade utan var skrivna konstigt från tidningarna. (allting kan hända typ). Sen vart det julafton ute på Ingarö med mina kusiner på pappas sida. Vi brukar vara i Kläppen hela lovet men i år vart det lite annorlunda tack vare att vi har butiken och så, med inventering och sådant. Men det var kul hemma också ,men typ ingen snö. Medans uppe i Sälen var det typ en meter snö. Snacka orättvist. Kunde de inte dela med sig lite. Men iaf så vart det Kalle kl. tre och jultomten kom också. Julgröt vart det of course, men jag fick inte mandeln i år heller.
Sedan på annandagen åkte vi till Kläppen och tog det lugnt. På nyårs afton kom familjen Gelvås upp och då vart det ännu längre sovmorrnar och mycket ta det lugnt. Men det var även ett lov med nätter/kvällar framför tv, för att kolla JVM. Så bra det gick, men i finalen vart det inte så bra men vi gjorde vårt bästa och vi vet att Canada är bra. Nya tag tills nästa gång. Men stor credit till Markström. JVM:s bäste spelare helt solklart!!
Sen så vart det skola igen och det är faktiskt något som man har längtat till, jo tro mej jag har det. Till kompisarna och de coola lärarna, för att inte glöma alla roliga och busiga saker som sker på lektionerna. Alla grejer som händer, det måste ni ju hålla med mej om. Alltså att det händer ju mycket mer när man är i skolan än när man har lov.

Men nu får ni ha det gott och simma lugnt. Så höres vi. Puss <3<<3

RSS 2.0