Mellandagarna

Så där, nu är julen avklarad och SLAO utbildning lika så.
Först bar det av till Stöten i en vecka för att gå skidskole-lärar utbildning. Ett galet/härligt gäng frå olika delar fördes samman under samma tak i en vecka och var i skidbacken mellan 9 och 15  varje dag sen föreläsning på eftermiddagarna. En vecka jag aldrig kommer att glömma. sena kvällar och tididga morgonar. På fredagen var det såklart dax att fira att vi klarat oss en vecka så det vart Backstage och det vart en rolig kväll.

Sen har det ju hunnit med att vara julafton oxå. En lyckad dag med lite sovmorgon och paket i julstrumpan, som innhöll Calles nya skiva. Sen bar det av ner i backen och hälsa på Tomten när han kom med häst och släde. Men även några svängar i backen vart det innan det var dax att röra sig tllbax till stugan för att kolla kalle och äta jul mat. Sen var det dax för de efterlängtade julklapparna. JIPPIE :D. I paketn låg: lite kläder, den nya DKNY parfymen, pengar, plattång, locktång och en data m.m.  En mysig jul vart det.

Och nu går vi in i mellandags rean och ska väl försöka att göra några fynd där oxå när jag inte ska jobba. För ska börja jobba ordentligt på måndag.

Ta det lugnt i skidbacken och tänk på att det alltid finns de som är sämre/osäkrare än dej sälv så ta det lite lugnt.

// Fnatte <3

Nu är jag fan inte glad

HUr kan man vara så jävla långsint? Och för det första har det inte ens hänt. Åhhh jag blir så jävla förbannad på alla som tror att man kan lita på rykten eller de som startar rykten. Att du inte fattar att jag tyckte verkligen om dej så varf skulle jag då vara otrogen mot dej? Jag fattar inte riktig hur omogen du är. Helt totalt IQ fattig. OCh så säger du att jag är en omogen slampa. Hur omoget är inte det?
För det första har det inte ens hänt och att du tror på rykten är ju bara att se hur lite du kan om den verkliga världen. Men sen att du tar upp det typ 2 år senare, ännu mer långsint. ÅHH kan du inte bara skita i mitt liv och bry dej om ditt egna om du inte vill vara kompis med mej. För jag har verkligen försökt men blir ändå bara behandlad som skit. Tror att jag ska lyssna på mina kompisar och verkligen bara inte bry mej. För nu har jag verkligen fattat hur jävla lite IQ du har och vilket humör du kan ha. VAkna upp för fan och börja lev ett verkligt liv. Väx upp någon gång man kan inte vara i lekis hela livet. Du går för fan i 2:an så nåt måste du har lärt dej. Men jag är väldigt skeptisk. 
Sköt dej själv och skit andra.

// Fnatte <3<3

Hahhahah Radion Nord

Så har man sänt sin andra radio sändning. Och det gick grymt!!! Kreey var grym som programledare. Manni hade grym koll på klockan :P som den producent hon var grym på. Själv så fick man vara reporter som var grymt kul :D Vår radiogrupp har ett grymt samspel. Vi vet vad alla är kappabla till och gör det grymt :D Så se upp där ute i Radio husen för Zta Kreey & Manni tar sig snart vidare ut på stora äventyr där vi lämnar Radio Nord studion för att äga Radio Världen :D mohmohmhomomaaa

Håll radion på och lyssna efter våra glada skratt

Puzz <3<3

RSS 2.0