Bio!!!

Hallojsan!
Kommer precis ifrån bigrafen här i Norrtälje. Jag och min lillebror Tobias har varit och sett Disneys ny film Bolt. En film om superhunden Bolt. En toppen bra animerad film. Men det enda negativa som jag hitta var att man får nog inte vara för liten för att se den, den kan vara lite för svår att förstå. Jag ska inte avslöja för mycket men Bolt är inte den han tror att han är och det kan med föra en del frågor. Så ett tips är att prata om filmen efteråt. Men en toppen bra film med härliga duvor som byter attetyd efter var de kommer ifrån. Man får sig många skratt.

Pussar & Kramar Fnatte <3<3

Ett tag sen....

Det har hänt mycket nu, så mycket att jag inte har hunnit skriva. Jag var i romme fredagen den 13 februari med skolan. Det var kul, åkte runt och filma lite som vi ska gör en video utav sen. Vi fick killar att falla för oss. (hhihihihi) Och på vägen hem kolla vi på mamma mia the movie och sjöng med. En toppen dag med -19C och strolande sol, man ska inte klaga.
Sen så är det även mycket i skolan, precis som om att lärarna kommer på att de ska sätta betyg och måste då ge oss läxor för att se vad vi klarar av. Men det är bara att bita i det sura äpplet och hålla humöret uppe.
Sen har även jag och min älskling firat en månad tillsmmans. I fredags, den 20 februari.
Och igår så gick jag. Linda & Lolla på bio. Bedtimes Stories. Men innan filmen var det ju självklart att vi skulle äta semla, så det var café Pelikanen för Semelrian var full. Men det kan man ju förstå en fett-tisdag.

Simma lugnt... Pussar & Kramar Fnatte <3<3

Ett nytt zoo i stan!!!

Nu är det så att jag och jimmy ska starta ett zoo hemma hos mig. Med massa kameler från egypten, 2 apor, massa (damm)råttor, fiskar, katt & vaktmästare. Detta kommer bli en stor hit. Jag lovar. Men vi behöver lite hjälp med ett namn, några idér???

Och sen så ska jag presentera en ny person för er, nämligen Nisse som har kommit in i vårt croud på TEG. Så nu är det Knatte, Fnatte, Tjatte, Farbror Kalle och Nisse. Jag vet att det inte går ihop med namnen men vi skriver typ nisse hela tiden så vi tyckte att det var det perfekta namnet. På måndag kommer det en bild på vårt hela croud.

Simma lugnt pussar Fnatte <3<3 

En bild.....





Tänkte bara visa att Fnatte har varit blond.... Hihihihi lite annorlunda emot nu.


Puss Fnatte <3<3

Länge sen vi sågs

Hallojsan!!!

Idag var det skolan och sen norrtälje.
I skolan va det vanliga inte mkt grejer som händer. I norrtälje träffa jag kompisar i från gammla skolan och så. Det var kule att se er igen, men träffa även Nicke. Det var kul. Det var ju faktiskt jätte länge sen senast. Och det måste vi göra om. Men nästa gång slipper vara trevlig med min mamma. Det lovar jag.


Men vi höres senare.

Simma lugnt... Puss Fnatte <3<3

RSS 2.0